autor:

silviana maftei

» » Fripturi

snitel de porc

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Ingrediente
400 g carne porc pulpa, 3-4 oua, sare piper, 100 g faina, 100 g pesmet alb, 200 ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Se feliaza carnea se bate cu ciocanul de snitele.
Se trece prin faina, prin oul batut cu sare si piper, prin pesmet.
Se pune la prajit in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel porc rosu

Snitel porc rosu

Muschiul se taie felii de 1 cm si se bate, se presara condimentele si se lasa la macerat in frigider

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Snitel de porc

Snitel de porc

Pulpa de porc se taie felii groase de 1 cm. Pe un fund de lemn se bate cu toporul de bucatarie fiecare

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 400 g carne porc pulpa
  • 3-4 oua
  • sare piper
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet alb
  • 200 ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Costita "aburita"