Reteta postata pe: 24 iunie 2008
Ingrediente
400 g carne porc pulpa, 3-4 oua, sare piper, 100 g faina, 100 g pesmet alb, 200 ml ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se feliaza carnea se bate cu ciocanul de snitele.
Se trece prin faina, prin oul batut cu sare si piper, prin pesmet.
Se pune la prajit in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc" nu uita sa-i faci un
review
Muschiul de porc se portioneaza in 8 transe egale ( cate 2 transe la o portie ), se bate bine cu
10 voturi
3 comentarii
25 min
Pulpa de porc se taie felii groase de 1 cm.
Pe un fund de lemn se bate cu toporul de bucatarie fiecare
2 voturi
1 comentariu
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate