autor:

Autor.Litvinchevici Madalin

» » Aperitive

Snitel de pui fracme

Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 septembrie 2010

Ingrediente
150gr piept pui (file), , 2 oua, , 100gr cascaval, , 30 gr parmezan, , 50 ml lapte, , 25 ml smantana 20%, , sare de mare, , piper alb, busuioc uscat, , 1/2 lingurita mustar dulce, , faina pentru a ingrosa sosul cat mai tare, parizian.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in doua, se bate bine fara sa se rupa , se da prin faina si prin sosul gros obtinut din ou , cascaval ras, lapte , smantana, mustar, sare, piper, busuioc, faina si se prajeste uniform in ulei.



Se scoate pe un servetel si cu ajutorul unui economic se rad fasii de parmezan dandu-se la gratinat 1 minut. Se poate servi cu diferite garnituri, sosuri, sau simplu cu un vin demidulce de origine (Panciu).



Pofta buna!



Hanul Voievozilor
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui fracme" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui

Ficatelul se curata foarte bine de pielite si de fiere , se spala si se pune la fiert. Ficatul trebuie

0 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pate de ficat de porc

Pate de ficat de porc

Ficatul, spalat si taiat bucati, se fierbe 30 minute sau se prajeste in 2 lingurite de margarina

63 voturi    16 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2010

    Nu are cum sa nu fie gustos.....cu atitea bunatati.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 150gr piept pui (file)
  • 2 oua
  • 100gr cascaval
  • 30 gr parmezan
  • 50 ml lapte
  • 25 ml smantana 20%
  • sare de mare
  • piper alb
  • busuioc uscat
  • 1/2 lingurita mustar dulce
  • faina pentru a ingrosa sosul cat mai tare
  • parizian.

Raporteaza reteta

Retete
de Autor.Litvinchevici Madalin
Deliciu

Deliciu

Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se

2 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive cu carne
Crema de usturoi

Crema de usturoi

Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul

7 voturi    2 comentarii
10 min
Sosuri
conopida la cuptor

conopida la cuptor

conopida se curata ,se spala si se taie buchetele potrivite. se pune la fiert intr-un vas cu apa

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
iuliana tarnoveanu

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Nu are cum sa nu fie gustos.....cu atitea bunatati.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Chiftele in sos