autor:

Autor.Litvinchevici Madalin

» » Aperitive

Snitel de pui fracme

Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 septembrie 2010

Ingrediente
150gr piept pui (file), , 2 oua, , 100gr cascaval, , 30 gr parmezan, , 50 ml lapte, , 25 ml smantana 20%, , sare de mare, , piper alb, busuioc uscat, , 1/2 lingurita mustar dulce, , faina pentru a ingrosa sosul cat mai tare, parizian.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in doua, se bate bine fara sa se rupa , se da prin faina si prin sosul gros obtinut din ou , cascaval ras, lapte , smantana, mustar, sare, piper, busuioc, faina si se prajeste uniform in ulei.



Se scoate pe un servetel si cu ajutorul unui economic se rad fasii de parmezan dandu-se la gratinat 1 minut. Se poate servi cu diferite garnituri, sosuri, sau simplu cu un vin demidulce de origine (Panciu).



Pofta buna!



Hanul Voievozilor
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui fracme" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

Intai eu spal carnea si oasele, le pun la fiert cu legume ca ptr o supa - intai spumez si dupa aceia

7 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
ciuperci umplute

ciuperci umplute

se spala ciupercutele si se scot coditele se toaca coditele marunt ,carnatul la fel se taie bucatele

4 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2010

    Nu are cum sa nu fie gustos.....cu atitea bunatati.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 150gr piept pui (file)
  • 2 oua
  • 100gr cascaval
  • 30 gr parmezan
  • 50 ml lapte
  • 25 ml smantana 20%
  • sare de mare
  • piper alb
  • busuioc uscat
  • 1/2 lingurita mustar dulce
  • faina pentru a ingrosa sosul cat mai tare
  • parizian.

Raporteaza reteta

Retete
de Autor.Litvinchevici Madalin
Deliciu

Deliciu

Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se

2 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive cu carne
Crema de usturoi

Crema de usturoi

Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul

7 voturi    2 comentarii
10 min
Sosuri
conopida la cuptor

conopida la cuptor

conopida se curata ,se spala si se taie buchetele potrivite. se pune la fiert intr-un vas cu apa

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
iuliana tarnoveanu

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Nu are cum sa nu fie gustos.....cu atitea bunatati.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cordon bleu
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania