autor:

Alina

» » Aperitive

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
Pentru 2 persoane, -1 piept de pui, -100 g sunca de praga, -100g cascaval, -2 oua, -100 g pesmet, -sare, -piper, -ulei pentru prajit, Pentru garnitura, -200 g brocoli, -200 g conopida, -50g unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, si se feliaza.
Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare.
Feliile de piept de pui se bat usor, se condimenteaza. Pe fiecare se aseaza cate o felie de cascaval si una de sunca, dupa care se pliaza. Se trec de doua ori prin ou si pesmet,presand bine marginile.
Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti.Se scot si se lasa la scurs pe servetele absorbante.
Conopida si brocoli se spala si se desfac in buchetele.
Se fierb in apa cu sare timp de 5 minute, dupa care se scurg de apa.
Snitelele se aranjaza pe farfurie. Alaturi se pun buchetelele de conopida si brocolii peste care se pune cubulete de unt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Urmarind o emisiune intr-una din zile am vazut aceasta reteta si mi-am spus ca trebuie neaparat sa

8 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Chiftelute din carne

Chiftelute din carne

Se spala, se lasa la scurs si apoi se toaca carnea. Odata cu carnea se toaca si ceapa, mararul si

2 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Foarte bine arata Alina......felicitari.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Foarte apetisant!

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    Mincaruri simple,dar talentul tau,le face sofisticate.Bravoooooooooo !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Super delicios,felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Simplu ,dar de efect si acest fel de mancare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane
  • -1 piept de pui
  • -100 g sunca de praga
  • -100g cascaval
  • -2 oua
  • -100 g pesmet
  • -sare
  • -piper
  • -ulei pentru prajit
  • Pentru garnitura
  • -200 g brocoli
  • -200 g conopida
  • -50g unt

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Salata cu ton ( savoare deplina ! )

Se fierbe oul tare (cca 5 min. din clipa in care incepe sa fiarba apa). Intre timp se spala salata,

10 voturi    9 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Salata de vinete ( poate spune cineva Nu ?!!! )

Vinetele se coc direct pe flacara de la aragaz ( nu in cuptor si nici pe tabla). Cand sunt coapte

18 voturi    20 comentarii
3h
Salate reci
Salata de vara cu mujdei de usturoi

Salata de vara cu mujdei de usturoi

Se spala legumele si se feliaza , usturoiul se curata si se prepara mujdeiul. Toate se amesteca intr-un

2 voturi    3 comentarii
10 min
Salate reci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Foarte bine arata Alina......felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu carne