Pieptul de pui se spala, si se feliaza.
Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare.
Feliile de piept de pui se bat usor, se condimenteaza. Pe fiecare se aseaza cate o felie de cascaval si una de sunca, dupa care se pliaza. Se trec de doua ori prin ou si pesmet,presand bine marginile.
Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti.Se scot si se lasa la scurs pe servetele absorbante.
Conopida si brocoli se spala si se desfac in buchetele.
Se fierb in apa cu sare timp de 5 minute, dupa care se scurg de apa.
Snitelele se aranjaza pe farfurie. Alaturi se pun buchetelele de conopida si brocolii peste care se pune cubulete de unt.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii