Pieptul de pui se spala, si se feliaza.
Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare.
Feliile de piept de pui se bat usor, se condimenteaza. Pe fiecare se aseaza cate o felie de cascaval si una de sunca, dupa care se pliaza. Se trec de doua ori prin ou si pesmet,presand bine marginile.
Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti.Se scot si se lasa la scurs pe servetele absorbante.
Conopida si brocoli se spala si se desfac in buchetele.
Se fierb in apa cu sare timp de 5 minute, dupa care se scurg de apa.
Snitelele se aranjaza pe farfurie. Alaturi se pun buchetelele de conopida si brocolii peste care se pune cubulete de unt.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii