Autor:
Elena (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 01 aprilie 2009
Ingrediente
1 kg carne de vita, 150 ml ulei, 1 lingura boia de ardei, 100 ml vin, 800 g ceapa, 3 linguri faina, 3 linguri bulion, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie carnea felii, se bat bine, se dau cu sare si piper. Apoi se dau prin faina si se prajesc in ulei. Ceapa taiata fideluta se caleste si se stinge cu bulion, se adauga boiaua si vinul. Intr-o cratita se pune carnea iar peste ea se toarna sosul si se da la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vita cu ceapa" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate