autor:

Fara foto

» » Fripturi

Snitel de vitel Marcello

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g rosii mici (cireasa), , 1 legatura patrunjel verde, , 4 catei de usturoi, , 130 g masline negre (cu samburi), , 1 ardei iute rosu (proaspat), , 50 g capere, , 1 lingura maghiran maruntit, , 12 felii de carne (a 50 g), , sare, , 8 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie in doua rosiile, se toaca patrunjelul si se taie feliute cateii de usturoi. Se scot samburii maslinelor si se taie fasii ardeiul iute. Se amesteca toate ingredientele cu caperele si maghiranul. Se bat feliile de carne, se pun la prajit in jumatate din ulei (incins), dupa care se picura peste ele restul de ulei. Se lasa 6 minute sa se rumeneasca usor, intorcandu-le o singura data. Se tin snitelele la cald, iar in uleiul din tigaie se dunstuiesc cateva minute rosiile impreuna cu usturoiul, maslinele, ardeiul iute etc. Se adauga putina apa, se scot din tigaie si se presara peste snitele. Se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel Marcello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Iepure la cuptor cu sos de bere

Iepure la cuptor cu sos de bere

Este reteta mea preferata in ceea ce priveste friptura de iepure preparata la cuptor. Am tot adaptat

28 voturi    12 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Friptura Turnulet,

Friptura Turnulet,

Carnea se taie in 6 rondele aproximativ egale cate 3 pentru fiecare portie, pentru carne se va face

15 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g rosii mici (cireasa)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4 catei de usturoi
  • 130 g masline negre (cu samburi)
  • 1 ardei iute rosu (proaspat)
  • 50 g capere
  • 1 lingura maghiran maruntit
  • 12 felii de carne (a 50 g)
  • sare
  • 8 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri de pui cu cartofi dulci si sos de hrean