autor:

Fara foto

» » Fripturi

Snitel de vitel Marcello

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g rosii mici (cireasa), , 1 legatura patrunjel verde, , 4 catei de usturoi, , 130 g masline negre (cu samburi), , 1 ardei iute rosu (proaspat), , 50 g capere, , 1 lingura maghiran maruntit, , 12 felii de carne (a 50 g), , sare, , 8 linguri ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Se taie in doua rosiile, se toaca patrunjelul si se taie feliute cateii de usturoi. Se scot samburii maslinelor si se taie fasii ardeiul iute. Se amesteca toate ingredientele cu caperele si maghiranul. Se bat feliile de carne, se pun la prajit in jumatate din ulei (incins), dupa care se picura peste ele restul de ulei. Se lasa 6 minute sa se rumeneasca usor, intorcandu-le o singura data. Se tin snitelele la cald, iar in uleiul din tigaie se dunstuiesc cateva minute rosiile impreuna cu usturoiul, maslinele, ardeiul iute etc. Se adauga putina apa, se scot din tigaie si se presara peste snitele. Se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel Marcello" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc cu sos de vin

Cotlet de porc cu sos de vin

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un

2 voturi    5 comentarii
15 min
Fripturi
Muschiulet de porc impletit cu carnati

Muschiulet de porc impletit cu carnati

Cei doi muschiuleti i-am pus la marinat pentru cateva ore într-un amestec de vin alb cu usturoi

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 200 g rosii mici (cireasa)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4 catei de usturoi
  • 130 g masline negre (cu samburi)
  • 1 ardei iute rosu (proaspat)
  • 50 g capere
  • 1 lingura maghiran maruntit
  • 12 felii de carne (a 50 g)
  • sare
  • 8 linguri ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ficatei rapizi