Se taie in doua rosiile, se toaca patrunjelul si se taie feliute cateii de usturoi. Se scot samburii maslinelor si se taie fasii ardeiul iute. Se amesteca toate ingredientele cu caperele si maghiranul. Se bat feliile de carne, se pun la prajit in jumatate din ulei (incins), dupa care se picura peste ele restul de ulei. Se lasa 6 minute sa se rumeneasca usor, intorcandu-le o singura data. Se tin snitelele la cald, iar in uleiul din tigaie se dunstuiesc cateva minute rosiile impreuna cu usturoiul, maslinele, ardeiul iute etc. Se adauga putina apa, se scot din tigaie si se presara peste snitele. Se servesc fierbinti.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii