autor:

nicoleta lacatus

» » Aperitive

snitel din carne de pui

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
500 g piept de pui fara os si pielite, 2 oua, 200 g faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

pieptul de pui se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele.intre timp se pregateste aluatul astfel:se amesteca ouale cu sare apa si faina pana obtinem un aluat ca de clatite.se tavalesc bucatile de carne de pui prin el si se prajesc la foc mic pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Musaca de legume cu carne tocată

Musaca de legume cu carne tocată

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa, mararul si ardeii grasi. Morcovii si cartofii ii dăm pe

1 vot    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Muffin cu carne

Muffin cu carne

Pulpa se desface de pe os si se marunteste, ardeii se taie marunt si se pun peste carne, se mai adauga,

1 vot    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

    Este delicios snitelul dat prin fulgi de cocos ...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

    eu nu amestec ouale cu faina...si le dau si prin pesmet sau fulgi de porumb faramitati...

  • Fara foto

    Anda M. (Chef de cuisine) , 25 iunie 2008

    Am facut si eu aceasta reteta. Au iesit foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g piept de pui fara os si pielite
  • 2 oua
  • 200 g faina

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

2 voturi    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Simos (Chef de cuisine)

Este delicios snitelul dat prin fulgi de cocos ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Paine umpluta - sandwich