autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

snitel din carne de vitel

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
400 g carne de vitel, 2 oua, 4 linguri lapte, 60 ml ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie felii, dupa care le bati bine cu ciocanelul de snitele si se lasa deoparte pana se pregateste compozitia de oua. Se bat albusurile spuma, subtiezi galbenusurile cu laptele, apoi le amesteci pe toate. Treci feliile de carne prin compozitia de oua cu lapte si le prajesti in ulei incins. Dupa ce s-au prajit, se servesc cu salata de cruditati.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fricase (spanac su carne de vitel)

Fricase (spanac su carne de vitel)

-se fierbe carnea pana la puctul de mancat(se poate folosi oala cu presiune pentru scurtarea timpului

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carnita de porc la cuptor

Cartofi cu carnita de porc la cuptor

Cateva bucati de carnita de porc, codimentate cu de toate, stropite cu ulei de masline si cateva

0 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g carne de vitel
  • 2 oua
  • 4 linguri lapte
  • 60 ml ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Vita in vin rosu cu sote de mazare