autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Snitel din piept de pui, copt

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
Piept de pui, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare, piper, boia

Dificultate: Medie Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui taiat in felii se sterge bine cu prosop de hartie. Se condimenteaza , apoi se da prin faina , ouale batute bine si prin pesmet.
Intr-o tava punem hartie de copt unsa cu unt , in care punem feliile de piept de pui si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca bine, sau se pot pune int-o punga Knorr, pe tava.
Se intorc feliile pe cealalta parte , cand sunt coapte pe o parte.
Daca vi se par prea crocante snitelele, le puneti intr-un vas Yenna acoperit sub care aveti o cratita cu apa ce fierbe. Tineti snitelele acolo pina sunt potrivit de moi.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui, copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei cu carne si crema de cocos

Dovlecei cu carne si crema de cocos

Pentru inceput vom spala dovleceii sub jet de apă,ii curatam de coaja, îii taiem in jumătăţi,

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada cu praz si ghimbir

Rulada cu praz si ghimbir

Curatam carnea de pielite si tendoane, o spalam si o stergem cu un servetel. Taiem muschiul pe lungime,

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    sunt ft bune,mai ales ca nu sunt prajite!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Foarte bun,mai ales ca nu este prajit.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    Sunt delicioase si dietetice...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      FELICITARI PENTRU RETETA SI PENTTRU PREZENTARE!

    • Fara foto

      denisa simona , 06 octombrie 2009

      sidy eu nu pun pesmet,pun nuca tocata marunt

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Cred că e bun pentru că nu-l mai prajeşti. E mult mai sănătos.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Imi place cum arata.Merita incercat.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Foarte bun snitelul,eu il fac la grill.bun si sanatos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

225 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

sunt ft bune,mai ales ca nu sunt prajite!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Macaroane cu carne tocata