autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Snitel din piept de pui, copt

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
Piept de pui, 2 oua, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare, piper, boia

Dificultate: Medie Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui taiat in felii se sterge bine cu prosop de hartie. Se condimenteaza , apoi se da prin faina , ouale batute bine si prin pesmet.
Intr-o tava punem hartie de copt unsa cu unt , in care punem feliile de piept de pui si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca bine, sau se pot pune int-o punga Knorr, pe tava.
Se intorc feliile pe cealalta parte , cand sunt coapte pe o parte.
Daca vi se par prea crocante snitelele, le puneti intr-un vas Yenna acoperit sub care aveti o cratita cu apa ce fierbe. Tineti snitelele acolo pina sunt potrivit de moi.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui, copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma (à la Catalina)

Shaorma (à la Catalina)

Pieptul de pui ,dupa ce l-am fiert ,il taiem marunt si il punem deoparte.Varza murata o scurgem bine

3 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute din piept de pui

Chiftelute din piept de pui

Feliile de paine le punem la inmuiat in apa rece pentru 5’. Curatam ceapa si usturoil, le tocam

7 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    sunt ft bune,mai ales ca nu sunt prajite!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Foarte bun,mai ales ca nu este prajit.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    Sunt delicioase si dietetice...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

      FELICITARI PENTRU RETETA SI PENTTRU PREZENTARE!

    • Fara foto

      denisa simona , 06 octombrie 2009

      sidy eu nu pun pesmet,pun nuca tocata marunt

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Cred că e bun pentru că nu-l mai prajeşti. E mult mai sănătos.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Imi place cum arata.Merita incercat.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Foarte bun snitelul,eu il fac la grill.bun si sanatos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

sunt ft bune,mai ales ca nu sunt prajite!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Meat balls alla Ela