autor:

maryelena

» » Fripturi

Snitel englezesc cu smantana

Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maryelena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 decembrie 2008

Ingrediente
1kg carne vitel, 250g smantana, 12 pahar vin, 2 linguri ulei, 1 foaie dafin, faina, bulion, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie felii carnea de vitel, se sareaza, se pipereaza si se da prin faina. Se inabusa in uleiul incins, apoi se adauga vinul, foaia de dafin, smantana. Se coloreaza cu bulion si se da la cuptor pentru cateva minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel englezesc cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Chicken McNuggets

Chicken McNuggets

se taie pieptul de curcan in bucatele mai mic patratoase se condimenteaza ouale se bat spuma si

5 voturi    3 comentarii
30 min
Fripturi
Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

Friptura de porc la cuptor cu pasta de patrunjel verde si usturoi

Taiem felii potrivite carnea de porc. Intr-un bol amestecam sosul de soia cu 2-3 linguri ulei si

8 voturi    3 comentarii
1h 25 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne vitel
  • 250g smantana
  • 12 pahar vin
  • 2 linguri ulei
  • 1 foaie dafin
  • faina
  • bulion
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de curcan, cu paste si sos Gran Cucina.