autor:

Georgiana Cosac

» » Fripturi

Snitel intepat

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
500 g carne de porc slaba, piept de pui sau carne de vitel, 200 g ciuperci proaspete cu palarie mare, 150 g bacon, salata verde, 1 ou, pesmet asezonat, ardei iute.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Pesmet asezonat inseamna: la 4 linguri de pesmet adaugi o jumatate de lingurita de sare, o jumatate de lingurita de piper negru macinat si o lingura de cimbru macinat.
Taie ciupercile in asa fel incat sa obtii discuri subtiri . Tai carnea in felii subtiri si o bati foarte bine. Pe o felie de carne asezi o felie de bacon. Deasupra, pui o felie de ciperca si inca una de carne. Dai prin ou si pesmet. Presezi bine, apoi infigi sandwich-ul din carne intr-un bat pentru frigaruie, ca si cum ai insaila. Dai prin ou batut si pesment si se prajeste.
Prajeste in ulei din belsug pentru ca snitele san u se arda. Pune snitele pe hartie absorbanta, apoi scoate betele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel intepat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Porc cu ghimbir si orez basmati

Porc cu ghimbir si orez basmati

Carnita se spala, se curata cat mai bine de pielite si se toaca fasii subtiri, de cca 1 cm grosime

2 voturi    1 comentariu
45 min
Fripturi
Cosulete din muschiulet de porc afumat

Cosulete din muschiulet de porc afumat

Se fac 6 cosulete din aluminu, care se impatureste in patru sa fie mai gros. Se pun feliile

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g carne de porc slaba
  • piept de pui sau carne de vitel
  • 200 g ciuperci proaspete cu palarie mare
  • 150 g bacon
  • salata verde
  • 1 ou
  • pesmet asezonat
  • ardei iute.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Costita in sos de miere si cartofi gratinati cu bacon