Pesmet asezonat inseamna: la 4 linguri de pesmet adaugi o jumatate de lingurita de sare, o jumatate de lingurita de piper negru macinat si o lingura de cimbru macinat.
Taie ciupercile in asa fel incat sa obtii discuri subtiri . Tai carnea in felii subtiri si o bati foarte bine. Pe o felie de carne asezi o felie de bacon. Deasupra, pui o felie de ciperca si inca una de carne. Dai prin ou si pesmet. Presezi bine, apoi infigi sandwich-ul din carne intr-un bat pentru frigaruie, ca si cum ai insaila. Dai prin ou batut si pesment si se prajeste.
Prajeste in ulei din belsug pentru ca snitele san u se arda. Pune snitele pe hartie absorbanta, apoi scoate betele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii