autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel natur cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, sare, supa de oase, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 150 ml de supa de oase. Se mai adauga 550 ml de supa de oase si se fierb cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel natur cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pateu de casa din ficat de curcan

Pateu de casa din ficat de curcan

Se spală în apă rece ficatul și se pune într-un vas impreună cu laptele dulce. Se lasă circa

9 voturi    2 comentarii
3h
Aperitive cu carne
Rulada cu carne si spanac

Rulada cu carne si spanac

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul. Carnea, ouale

5 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • sare
  • supa de oase
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu jambon