Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2008
Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, sare, supa de oase, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 150 ml de supa de oase. Se mai adauga 550 ml de supa de oase si se fierb cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel natur cu carne de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate