autor:

Fara foto

» » Fripturi

Snitel pui cubulete

Autor: lacramioara ana-maria cucos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lacramioara ana-maria cucos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iunie 2008

Ingrediente
un piept de pui dezosat, 2 oua, 3-4 linguri faina, sare, piper, condimente, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete de marime medie - astfel taiat, puiul se va patrunde mai repede.
Se prepara compozitia pentru pane: cele 2 oua se bat cu putina sare, piper, se adauga faina in ploaie si se amesteca pana cand compozitia devine mai groasa.
Se pune ulei in tigaie (nu foarte mult, sa nu fie gretoase). Se pun cubuletele in compozitia de pane si se amesteca bine. Apoi, cu o lingura, se iau portii care se pun la prajit.
Desi nu vor avea o forma prea prezentabila (forma de la lingura :) ), snitelele astfel preparate sunt deosebit de fragede si delicioase.

Va urez pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel pui cubulete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel cu cascaval

Snitel cu cascaval

Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si

1 vot    1 comentariu
1h
Fripturi
Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia

Solduri de gaina cu rozmarin si cu cascaval Filadelfia

Deocamdata pregatim cascavalul cu rozmarinul, tocam rozmarinul si intr-o farfurie punem: ¾ din cascaval,

32 voturi    24 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2009

    Dupa ce am prajit snitelele, le pun pe hartie de bucatarie sa mai absoarba din ulei. Le servesc cu diferite garnituri: cartofi natur sau pai, mazare, orez fiert etc.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    In compotitie mai adaug o lingurita de mustar.Snitelele le servesc cu cartofi

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • sare
  • piper
  • condimente
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

titza (Chef de cuisine)

Dupa ce am prajit snitelele, le pun pe hartie de bucatarie sa mai absoarba din ulei. Le servesc cu diferite garnituri: cartofi natur sau pai, mazare, orez fiert etc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulou de peste cu garnitura de legume