Pieptul de pui se spala si se taie cubulete de marime medie - astfel taiat, puiul se va patrunde mai repede.
Se prepara compozitia pentru pane: cele 2 oua se bat cu putina sare, piper, se adauga faina in ploaie si se amesteca pana cand compozitia devine mai groasa.
Se pune ulei in tigaie (nu foarte mult, sa nu fie gretoase). Se pun cubuletele in compozitia de pane si se amesteca bine. Apoi, cu o lingura, se iau portii care se pun la prajit.
Desi nu vor avea o forma prea prezentabila (forma de la lingura :) ), snitelele astfel preparate sunt deosebit de fragede si delicioase.
Va urez pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii