Pieptul de pui se spala si se taie cubulete de marime medie - astfel taiat, puiul se va patrunde mai repede.
Se prepara compozitia pentru pane: cele 2 oua se bat cu putina sare, piper, se adauga faina in ploaie si se amesteca pana cand compozitia devine mai groasa.
Se pune ulei in tigaie (nu foarte mult, sa nu fie gretoase). Se pun cubuletele in compozitia de pane si se amesteca bine. Apoi, cu o lingura, se iau portii care se pun la prajit.
Desi nu vor avea o forma prea prezentabila (forma de la lingura :) ), snitelele astfel preparate sunt deosebit de fragede si delicioase.
Va urez pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii