autor:

Sidy

» » Fripturi

Snitel umplut

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
6 snitele din cotlet, 6 felii muschi tiganesc, 6 buc cascaval feliat, 2 oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei, mustar

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Snitelele se bat bine, se fac cu sare si piper si apoi se ung cu mustar. Se aseaza felia de muschi apoi cea de cascaval si se ruleaza snitelul ca la sarmale.Se fixeaza cu scobitoarea.
Se bat bine aouale. Snitelele umplute se trec prin faina , ou si pesmet.
Se prajesc in uleiul incins sau se pun in punga Knorr la cuptor.
Se servesc cu cartofi copti la cuptor si cu salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Pieptul de pui se spala, si se feliaza. Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare. Feliile

14 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitel umplut cu cascaval

Snitel umplut cu cascaval

Am batut bine bucatile de snitel, le-am sarat si condimentat bine cu piper si ceva cimbru pe care

18 voturi    9 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Muresan Marcela , 10 septembrie 2013

    sunt delicioase

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    bun si gustos

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie delicioase...........

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      Trebuie sa fie tare bune snitelele astea,o sa le incerc si eu....

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Este o reteta interesanta. O voi incerca si eu.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 24 mai 2009

      O reteta deosebita ca multe altele pe care le-am admirat la tine; cat de curand am s-o incerc si pe aceasta.

    • Gabriella Kassas

      Gabriella Kassas (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2009

      Mmm!!! Ce bun e! O incerc si eu maine ca e ziua prietenei mele! Poate o sa-i placa!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

      Super, super!!! Yam yam ce apetisant.

    • Fara foto

      mihaela (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2009

      Am incercat si eu snitelele, sunt foarte gustoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 6 snitele din cotlet
  • 6 felii muschi tiganesc
  • 6 buc cascaval feliat
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mustar

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

bun si gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Bife de vitel în sos de smântânã