Snitel vienez

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 portii): 3 bucati de carne de vitel (a 150 g),
  • sare,
  • piper proaspat macinat,
  • 2 linguri faina,
  • 2 oua,
  • 1 lingura lapte,
  • 8 linguri pesmet,
  • 4 linguri unt topit.

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta si se aplatizeaza cu lama unui cutit lat. Se taie fiecare bucata cel putin in 3, astfel incat sa fie in total 9 snitele mici, se sareaza si se pipereaza.

Se dau prin faina, apoi prin oul batut cu lapte si la sfarsit prin pesmet, se scutura eventual surplusul de pesmet si se prajesc pe ambele parti (pana ce se rumenesc frumos) in untul incins. Se lasa sa se scurga putin pe hartie absorbanta si se servesc imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise