autor:

Fara foto

» » Fripturi

Snitel vienez

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 portii): 3 bucati de carne de vitel (a 150 g), , sare, , piper proaspat macinat, , 2 linguri faina, , 2 oua, , 1 lingura lapte, , 8 linguri pesmet, , 4 linguri unt topit.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se zvanta si se aplatizeaza cu lama unui cutit lat. Se taie fiecare bucata cel putin in 3, astfel incat sa fie in total 9 snitele mici, se sareaza si se pipereaza.
Se dau prin faina, apoi prin oul batut cu lapte si la sfarsit prin pesmet, se scutura eventual surplusul de pesmet si se prajesc pe ambele parti (pana ce se rumenesc frumos) in untul incins. Se lasa sa se scurga putin pe hartie absorbanta si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli

Snitel vienez cu piure de cartofi cu broccoli

Se spala bucatile de piept de pui, se sterg de apa , se taie in felii de snitele se pudreaza cu sare

9 voturi    7 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Friptura de oaie

Friptura de oaie

Se taie carnea bucati si se pune intr-un ceaun mare de circa 30 kg, adaugam toate condimentele enumerate

1 vot    0 comentarii
6h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 portii): 3 bucati de carne de vitel (a 150 g)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 lingura lapte
  • 8 linguri pesmet
  • 4 linguri unt topit.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie