Se taie muschiuletul pe diagonala, apoi il batem cu ciocanelul special de snitel. Apoi ne pregatim de prepararea compozitiei pentru snitel astfel: punem doua oua intr-un vas unde vom adauga si celelate ingrediente: piper, sare, boia dulce si busuioc. Acesta il vom bate cu o furculita pana la omogenizare. Apoi ne ocupam de cartofi: ii curatam de coaja, ii taiem cubulete, apoi punem pe foc o cratita in care incingem uleiul pentru gatit si apoi punem cartofi cu apa ca sa-i inabusim. Apoi ne ocupam de carnita: vom da muschiuletul prin compozitia care tocmai am pregatit-o si apoi prin faina apoi in prin pezmet (eu am avut din acela auriu); apoi incingem o tigaie cu ulei si punem aceste feli de muschi in tigaie pana se prajeste putin pe ambele parti.Le punem intr-o farfurie.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii