Se taie muschiuletul pe diagonala, apoi il batem cu ciocanelul special de snitel. Apoi ne pregatim de prepararea compozitiei pentru snitel astfel: punem doua oua intr-un vas unde vom adauga si celelate ingrediente: piper, sare, boia dulce si busuioc. Acesta il vom bate cu o furculita pana la omogenizare. Apoi ne ocupam de cartofi: ii curatam de coaja, ii taiem cubulete, apoi punem pe foc o cratita in care incingem uleiul pentru gatit si apoi punem cartofi cu apa ca sa-i inabusim. Apoi ne ocupam de carnita: vom da muschiuletul prin compozitia care tocmai am pregatit-o si apoi prin faina apoi in prin pezmet (eu am avut din acela auriu); apoi incingem o tigaie cu ulei si punem aceste feli de muschi in tigaie pana se prajeste putin pe ambele parti.Le punem intr-o farfurie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii