Se taie muschiuletul pe diagonala, apoi il batem cu ciocanelul special de snitel. Apoi ne pregatim de prepararea compozitiei pentru snitel astfel: punem doua oua intr-un vas unde vom adauga si celelate ingrediente: piper, sare, boia dulce si busuioc. Acesta il vom bate cu o furculita pana la omogenizare. Apoi ne ocupam de cartofi: ii curatam de coaja, ii taiem cubulete, apoi punem pe foc o cratita in care incingem uleiul pentru gatit si apoi punem cartofi cu apa ca sa-i inabusim. Apoi ne ocupam de carnita: vom da muschiuletul prin compozitia care tocmai am pregatit-o si apoi prin faina apoi in prin pezmet (eu am avut din acela auriu); apoi incingem o tigaie cu ulei si punem aceste feli de muschi in tigaie pana se prajeste putin pe ambele parti.Le punem intr-o farfurie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii