Reteta postata pe: 17 aprilie 2009
Ingrediente
1 piept de pui, faina, 2 oua, pesmet, sare, piper, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie in felii subtiri.
Intr-o farfurie se pune faina, intr-un castron se bat cele 2 oua, iar in alta farfurie se pune pesmetul.
Feliile de carne se presara sare si piper (dupa gust) si se dau in ordine prin: faina, oul batut si apoi prin pesmet.
Se pun snitzelele la prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele" nu uita sa-i faci un
review
Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele.
6 voturi
3 comentarii
40 min
Am portionat pieptul de pui in fasii mai late si mai subtirele.Am condimentat pieptul cu sare, boia
47 voturi
2 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate