Se taie şi se bat şniţelele. Se acoperă cu folie şi se bat cu partea lemnoasă a ciocanului, să nu se rupă.Se face un amestec din sare, piper si boia cu care se presară şniţelele.Se pot lăsa de pe o zi pe alta.Eu aşa am făcut.
Se prăjesc 2 minute în ulei, pe fiecare parte ca să se coaguleze, să prindă crustă.
Ceapa se taie felii subţiri şi se aşază în straturi, alternând cu şniţelele.
Se pune apă(o cană), bulionul, dafinul.
Se fierbe înăbuşit, la foc mic, o oră. Se adaugă treptat apă , dacă e nevoie. Se formează un sos din ceapă.
Se serveşte cu piure/orez/mămăligă şi salată(murături).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii