autor:

gicuta

» » Aperitive

Snitele de porc

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2015

Ingrediente
500 g muschi de porc, 4 oua mici, 4 linguri faina, 10 linguri pesmet sare (vegeta), piper, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare (vegeta) si piper si se lasa sa stea 15-20 de minute. Ouale se bat cu sare(vegeta) si piper.



Se da fiecare felie de carne prin faina, apoi prin oul batut si in final prin pesmet, si se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere pesmetul cat mai bine. Se prajesc pe ambele parti cate 3 -4 minute in uleiul incins. Se lasa la scurs pe prosoape de hartie. Se pot servi simple sau cu diverse garnituri. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele de porc

Snitele de porc

Sincera sa fiu,eu prefer snitele de piep de pui:)),dar si cele de porc sunt foarte gustoase.Asa ca

12 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu carne
SNITELE DIN PULPA DE PORC

SNITELE DIN PULPA DE PORC

Se spala bine carnea,se sterge bine de apa . Se aseaza o bucata de folie de plastic pe tocator,se

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Rodica , 19 iulie 2020

    Cum sa pui vegeta?

  • Eu , 18 noiembrie 2019

    vegeta???

  • Sorinell Nelu , 14 iulie 2015

    snitele cu mujdei de usturoi

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g muschi de porc
  • 4 oua mici
  • 4 linguri faina
  • 10 linguri pesmet sare (vegeta)
  • piper
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

17 voturi    6 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

27 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

21 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi

Rodica

Cum sa pui vegeta?

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Gaufres de secara cu branza topita