autor:

gicuta

» » Aperitive

Snitele de porc

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2015

Ingrediente
500 g muschi de porc, 4 oua mici, 4 linguri faina, 10 linguri pesmet sare (vegeta), piper, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare (vegeta) si piper si se lasa sa stea 15-20 de minute. Ouale se bat cu sare(vegeta) si piper.



Se da fiecare felie de carne prin faina, apoi prin oul batut si in final prin pesmet, si se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere pesmetul cat mai bine. Se prajesc pe ambele parti cate 3 -4 minute in uleiul incins. Se lasa la scurs pe prosoape de hartie. Se pot servi simple sau cu diverse garnituri. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele de porc

Snitele de porc

Sincera sa fiu,eu prefer snitele de piep de pui:)),dar si cele de porc sunt foarte gustoase.Asa ca

12 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu carne
SNITELE DIN PULPA DE PORC

SNITELE DIN PULPA DE PORC

Se spala bine carnea,se sterge bine de apa . Se aseaza o bucata de folie de plastic pe tocator,se

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Sorinell Nelu , 14 iulie 2015

    snitele cu mujdei de usturoi

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g muschi de porc
  • 4 oua mici
  • 4 linguri faina
  • 10 linguri pesmet sare (vegeta)
  • piper
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

11 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

14 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete picante