Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare (vegeta) si piper si se lasa sa stea 15-20 de minute. Ouale se bat cu sare(vegeta) si piper.
Se da fiecare felie de carne prin faina, apoi prin oul batut si in final prin pesmet, si se preseaza usor suprafata snitelului ca sa adere pesmetul cat mai bine. Se prajesc pe ambele parti cate 3 -4 minute in uleiul incins. Se lasa la scurs pe prosoape de hartie. Se pot servi simple sau cu diverse garnituri. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii