autor:

raluka

» » Aperitive

Snitele de porc

Autor: raluka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2011

Ingrediente
6 filete de muschi de porc, 3,4 catei de usturoi, 2 oua, 1/2 lamaie, o lingura cu ulei(de masline), un praf de patrunjel uscat(sau proaspat), un praf de cimbru uscat(sau proaspat), sare, pentru prajit, faina,pezmet

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

12 voturi

Mod de preparare

Sincera sa fiu,eu prefer snitele de piep de pui:)),dar si cele de porc sunt foarte gustoase.Asa ca aici va las reteta mea.Se pun filetele pe un fund de bucatarie,iar inainte de a le "bate" cu ciocanelul pentru snitele,se pune deasupra film transparent de bucatarie(ca sa nu se rupa carnea).Se piseaza usturoiul impreuna cu un praf de sare,patrunjel si cimbru.Se adauga uleiul de masline,sucul de la jumatatea de lamaie si se amesteca bine.Cu sosul obtinut se unge carnea pe ambele parti cu o pensula.Se pune intr-un castron,se acopera cu film transparent si se pastreaza la frigider ccao ora.Dupa acest timp,se pune ulei la incins.Carnea se da prin faina,apoi prin ouale batute(cu un praf de sare),apoi prin pezmet si pe pune la prajit la foc potrivit.Se scot pe hartie absorbanta.Eu le-am acompaniat cu cartofi prajiti si salata.Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
SNITELE DIN PULPA DE PORC

SNITELE DIN PULPA DE PORC

Se spala bine carnea,se sterge bine de apa . Se aseaza o bucata de folie de plastic pe tocator,se

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Snitele de porc

Snitele de porc

Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele.

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 martie 2011

    Ce bunatate yumi,yumi...*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

12 voturi

Ingrediente

  • 6 filete de muschi de porc
  • 3,4 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1/2 lamaie
  • o lingura cu ulei(de masline)
  • un praf de patrunjel uscat(sau proaspat)
  • un praf de cimbru uscat(sau proaspat)
  • sare, pentru prajit
  • faina,pezmet

Raporteaza reteta

Retete
de raluka
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole batuta

Fasole batuta

Intr-o tigaie punem suficient ulei la incins(1deget) si adaugam ceapa taiata solzisori.O lasam sa

7 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Ce bunatate yumi,yumi...*****

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crenvursti in aluat