Sincera sa fiu,eu prefer snitele de piep de pui:)),dar si cele de porc sunt foarte gustoase.Asa ca aici va las reteta mea.Se pun filetele pe un fund de bucatarie,iar inainte de a le "bate" cu ciocanelul pentru snitele,se pune deasupra film transparent de bucatarie(ca sa nu se rupa carnea).Se piseaza usturoiul impreuna cu un praf de sare,patrunjel si cimbru.Se adauga uleiul de masline,sucul de la jumatatea de lamaie si se amesteca bine.Cu sosul obtinut se unge carnea pe ambele parti cu o pensula.Se pune intr-un castron,se acopera cu film transparent si se pastreaza la frigider ccao ora.Dupa acest timp,se pune ulei la incins.Carnea se da prin faina,apoi prin ouale batute(cu un praf de sare),apoi prin pezmet si pe pune la prajit la foc potrivit.Se scot pe hartie absorbanta.Eu le-am acompaniat cu cartofi prajiti si salata.Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii