Reteta postata pe: 10 martie 2009
Ingrediente
6 filete de pui, 3 oua batute, faine, pesmet
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
1) Se fac taieturi fine pe filetele de pui si se freaca cu sare si piper.
2) Se trec filetele prin faina, se scutura un pic pentru a elimina excesul de faina, se trec prin oul batut apoi prin pesmet.
Un sfat: pentru a iesi snitelul perfect intr-o forma impecabila cand le prajiti lasati uleiul sa se incalzeasca pana incepe sa scoata fum.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pieptul de pui il tai felii subtiri si presari putina sare pe ele. Intr-un castron bati oualele cu
3 voturi
4 comentarii
40 min
Aripioarele le-am fiert in apa cu sare pentru 30-40 min, apoi le-am scos pe un platou sa se scurga
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009
Imi plac foarte mult snitelele atat prajite cat si coapte la cuptor...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009
Imi plac foarte mult snitelele atat prajite cat si coapte la cuptor...
kok miori (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009
Si eu fac snitel din piept de pui dar in pesmet adaug condimente ca putin usturoi pisat,sau paprica iute sau putin patrunjel tocat marunt si le da un alt gust.La pesmet poci sa mai adaugi si susan si tot iese mai deosebit.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009
Arata foarte bine, si eu fac snitele din carne de pui destul de des.
monica iuliana (Chef de cuisine) , 12 martie 2009
De ce a fost trecuta reteta la "retete din Spania"?...Oare nu asa se face si la noi snitelul...eu spun ca ,da ...