autor:

Andrei Bordianu

» » Mancaruri cu carne

Snitele de pui

Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
6 filete de pui, 3 oua batute, faine, pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

1) Se fac taieturi fine pe filetele de pui si se freaca cu sare si piper.

2) Se trec filetele prin faina, se scutura un pic pentru a elimina excesul de faina, se trec prin oul batut apoi prin pesmet.

Un sfat: pentru a iesi snitelul perfect intr-o forma impecabila cand le prajiti lasati uleiul sa se incalzeasca pana incepe sa scoata fum.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Crochete de cartofi,chiftelute de carne,snitele de pui

Crochete de cartofi,chiftelute de carne,snitele de pui

Crochetele din cartofi le pregatim astfel: curatam cartofi de coaja,ai spalam,taiem cubulete si punem

20 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Snitele din muschiulet de pui

Snitele din muschiulet de pui

Muschiuletul de pui se bate cu ciocanul, se clateste cu apa, se scurge si se da cu sare si cu boiaua

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Si eu fac la fel...in Spania am invatat sa le dau si prin pesmet,in Romania le dadeam doar prin ou si faina.Eu le prajesc in unt !

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

    de regula snitelele sunt o mancare care se prepara destul de rapid.nu sunt de acord ca uleiul sa fie lasat pana scoate fum,deoarece isi pierde din calitati si devine toxic.oricum la temperaturi extreme el trebuie folosit de maxim 2 ori,dupa care se arunca si se foloseste altul.impartasesc parerea lui kok miori,la fel procedez si eu,inclusiv cu piftelele.pentru reteta felicitari si sper ca observatiile sa nu fie suparatoare.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Simplu si gustos. Daca vreti sa fie si sanatos, coaceti snitelele pe foaie de copt , in cuptor...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Imi plac foarte mult snitelele atat prajite cat si coapte la cuptor...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Imi plac foarte mult snitelele atat prajite cat si coapte la cuptor...

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Si eu fac snitel din piept de pui dar in pesmet adaug condimente ca putin usturoi pisat,sau paprica iute sau putin patrunjel tocat marunt si le da un alt gust.La pesmet poci sa mai adaugi si susan si tot iese mai deosebit.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Arata foarte bine, si eu fac snitele din carne de pui destul de des.

    • Fara foto

      monica iuliana (Chef de cuisine) , 12 martie 2009

      De ce a fost trecuta reteta la "retete din Spania"?...Oare nu asa se face si la noi snitelul...eu spun ca ,da ...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 6 filete de pui
  • 3 oua batute
  • faine
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de Andrei Bordianu
Inghetata

Inghetata

1) Se fierbe laptele cu rama de scortisoara si coaja de lamaie(se foloseste doar stratu subtire galben

4 voturi    6 comentarii
20 min
Inghetate
Lapte prajit

Lapte prajit

1) Se pune la fiert 3/4 de lapte cu coaja de lamaie si scortisoara 2) Deoparte se amesteca zaharul

22 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Iepure a la Segovia

Iepure a la Segovia

1) Iepurele se taie in bucati marunte. 2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt. 3) Intr-o

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

ana catalina focsa (Chef de cuisine)

Si eu fac la fel...in Spania am invatat sa le dau si prin pesmet,in Romania le dadeam doar prin ou si faina.Eu le prajesc in unt !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)