Autor:
raluka (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 04 octombrie 2011
Ingrediente
4 filete de piept de pui, 2 linguri de faina, 2 catei de usturoi, 3 linguri de vin alb, 2 oua, 150gr de porumb copt si sarat, 1/2 lingurita de curry, 1/2 lingurita de ghimbir(praf) sau proaspat ras, 2 linguri de ulei de masline, ulei pentru prajit
Dificultate: Medie | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se curata usturoiul si se toaca marunt.Intr-un bol se amesteca uleiul de masline,ghimbirul,curry,usturoiul,vinul si puiul.Se amesteca bine si se pastreaza deoparte.Secretul este,ca puiul sa stea cateva minute in acest sos.Se sfarama bine porumbul si se pune pe o farfuie intinsa.La fel si faina.Intr-o farfurie se bat si ouale.Intr-o tigaie se pune ulei la incins.Puiul se trece prin faina,ou,porumb si se pune la prajit la foc mic-mediu.Se rumenesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui crocante" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate