Reteta postata pe: 23 martie 2009
Ingrediente
500 g muschi de vita, 2 cepe, 2 catei de usturoi, sare, piper, busuioc, oregano, 1 pahar de vin rosu
Dificultate: Medie | Timp: 2h
Mod de preparare
Muschiul se taie sub forma de snitele, se bat cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.
Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei, se adauga snitelele si condimentele, se lasa la fiert cu un
pahar mare de apa ~1 ora.
Cand e gata se adauga un
pahar de vin si se lasa inca 1/2 de ora la fiert. Se serveste cu cartofi nature.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vacuta cu sos" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate