Se indeparteaza - eventual - grasimea si se bat usor feliile de carne.
Se pune faina intr-o punga de plastic si se introduc, pe rand, feliile de carne in punga, dupa care se scutura ca sa cada de pe ele surplusul de faina. Intr-un bol mai mare se amesteca oul cu laptele, iar, separat, pe o farfurie, pesmetul cu salvia, si se dau snitelele mai intai prin ou si pe urma prin pesmet.
Se pun la incins, intr-o tigaie mare, uleiul, untul si busuiocul si se prajesc snitelele, la foc potrivit, pe ambele parti, pana ce se patrund bine. Se servesc calde, cu felii de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii