autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Snitele de vitel cu salvie si lamaie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 felii de carne, , putina faina, , 1 ou batut, , 2-3 linguri lapte,, 1 lingura salvie proaspata tocata marunt sau 2 lingurite salvie uscata, , 3/4 ceasca pesmet, , 30 g unt, , 1-2 linguri ulei de masline, , 1 catel de usturoi presat, , felii de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se indeparteaza - eventual - grasimea si se bat usor feliile de carne.
Se pune faina intr-o punga de plastic si se introduc, pe rand, feliile de carne in punga, dupa care se scutura ca sa cada de pe ele surplusul de faina. Intr-un bol mai mare se amesteca oul cu laptele, iar, separat, pe o farfurie, pesmetul cu salvia, si se dau snitelele mai intai prin ou si pe urma prin pesmet.
Se pun la incins, intr-o tigaie mare, uleiul, untul si busuiocul si se prajesc snitelele, la foc potrivit, pe ambele parti, pana ce se patrund bine. Se servesc calde, cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vitel cu salvie si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
SARAMURA DIN PULPE DE PUI

SARAMURA DIN PULPE DE PUI

Se pune gratarul la incins,se spala bine pulpele,se condimenteaza apoi se pun pe gratar.Pana se fac

8 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Carnati in vin cu sos de mere

Carnati in vin cu sos de mere

Se da vinul in clocot intr-o cratita mica si se fierb carnatii, la foc mic, 10 min. Intre timp

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 felii de carne
  • putina faina
  • 1 ou batut
  • 2-3 linguri lapte,
  • 1 lingura salvie proaspata tocata marunt sau 2 lingurite salvie uscata
  • 3/4 ceasca pesmet
  • 30 g unt
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi presat
  • felii de lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Piept de curcan pe varză