autor:

Fara foto

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Snitele de vitel cu salvie si lamaie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 felii de carne, , putina faina, , 1 ou batut, , 2-3 linguri lapte,, 1 lingura salvie proaspata tocata marunt sau 2 lingurite salvie uscata, , 3/4 ceasca pesmet, , 30 g unt, , 1-2 linguri ulei de masline, , 1 catel de usturoi presat, , felii de lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se indeparteaza - eventual - grasimea si se bat usor feliile de carne.
Se pune faina intr-o punga de plastic si se introduc, pe rand, feliile de carne in punga, dupa care se scutura ca sa cada de pe ele surplusul de faina. Intr-un bol mai mare se amesteca oul cu laptele, iar, separat, pe o farfurie, pesmetul cu salvia, si se dau snitelele mai intai prin ou si pe urma prin pesmet.
Se pun la incins, intr-o tigaie mare, uleiul, untul si busuiocul si se prajesc snitelele, la foc potrivit, pe ambele parti, pana ce se patrund bine. Se servesc calde, cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vitel cu salvie si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnita de porc cu ciuperci

Carnita de porc cu ciuperci

Carnea de porc condimentata cu piper negru, sare, cimbru, coriandru, se taie cuburi si se pune in

4 voturi    8 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pulpe cu piersici

Pulpe cu piersici

Ceapa, rosiile si ardeiul se curata si se toaca marunt. Pulpele se prajesc in ulei( eu le-am dat

3 voturi    5 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 felii de carne
  • putina faina
  • 1 ou batut
  • 2-3 linguri lapte,
  • 1 lingura salvie proaspata tocata marunt sau 2 lingurite salvie uscata
  • 3/4 ceasca pesmet
  • 30 g unt
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi presat
  • felii de lamaie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
SCALOPPINI DE PORC CU LEGUME