Intr-o cratita se pune apa pana la jumatate la fiert cu un cub delikat. Cand incepe sa clocoteasca se adauga soia si se lasa la fiert 15 - 20 minute, amestecand din cand in cand.
Dupa ce s-au fiert se scot la scurs pe o sita si se lasa la racit.
Intr-un vas se bat ouale spuma, apoi se adauga sare, piper si faina si se omogenizeaza. (se poate adauga si cascaval ras; trebuie sa rezulte o compozitie cam de aceeasi densitate ca la clatite)
Se incinge uleiul din tigaie si se adauga feliile de soia dupa ce au fost tavalite prin amestecul de ou.
Se prajesc pe fiecare parte pana incep sa se rumeneasca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii