autor:

flam

» » Mancaruri cu carne

Snitele din uger de vaca

Autor: flam (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flam (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Ingrediente
Un uger de vaca intreg, , 2,3 frunze dafin, , citeva boabe piper, , o lingura otet si una de sare, pesmet, , faina si 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se ia ugerul si se splala bine, se pune intr-o oala cu apa rece pe aragaz la fiert, apoi adaugam frunzele de dafin, piperul boabe, otetul si sarea. Apoi il lasam sa fiarba cam 2 ore, pina cind ugerul se stringe si se face cit o mingie de handbal. Se lasa la racit, apoi il taiem felii cam 1cm grosime. Apoi le dam cu sare si piper, apoi prin faina, ou si pesmet. Le punem la prajit intr-o tigaie cu uleiul incins foarte bine inainte. Cind sunt rumen aurii le scoatem pe un platou cu citeva servetele sa absoarba uleiul ce se va scurge din ele, apoi se servesc cu garnitura de cartofi natur sau piure de cartofi cu mujdei de usturoi. Va urez pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din uger de vaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carne de porc în sos caramel

Carne de porc în sos caramel

Tăiaţi carnea fâşii subţiri. Tăiaţi ceapa feliuţe. Căliţi împreună carnea şi ceapa în

11 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada de pui cu ou

Rulada de pui cu ou

- se taie pieptul ca pentru șnițele și se condimentează - se fierb ouăle tari - se împăturesc

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Pradais Cerasela Elena , 24 martie 2014

    am pregatit din uger de vaca snitel, ciorba cu perisoare din uger si pärjoale sunt f.f.f.f.....bune toate ,

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Nu am facut niciodata da am mancat cu multi ani in urma la o colega de serviciu.Pur si simplu toate colegele din birou am ramas uimite cand am aflat din ce au fost facute snitelele si cat de bune erau .Felicitari !

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • Un uger de vaca intreg
  • 2,3 frunze dafin
  • citeva boabe piper
  • o lingura otet si una de sare
  • pesmet
  • faina si 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de flam
Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un

19 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu am facut niciodata da am mancat cu multi ani in urma la o colega de serviciu.Pur si simplu toate colegele din birou am ramas uimite cand am aflat din ce au fost facute snitelele si cat de bune erau .Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
MANCAREA CIOBANULUI