autor:

flam

» » Mancaruri cu carne

Snitele din uger de vaca

Autor: flam (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flam (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 iulie 2011

Ingrediente
Un uger de vaca intreg, , 2,3 frunze dafin, , citeva boabe piper, , o lingura otet si una de sare, pesmet, , faina si 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se ia ugerul si se splala bine, se pune intr-o oala cu apa rece pe aragaz la fiert, apoi adaugam frunzele de dafin, piperul boabe, otetul si sarea. Apoi il lasam sa fiarba cam 2 ore, pina cind ugerul se stringe si se face cit o mingie de handbal. Se lasa la racit, apoi il taiem felii cam 1cm grosime. Apoi le dam cu sare si piper, apoi prin faina, ou si pesmet. Le punem la prajit intr-o tigaie cu uleiul incins foarte bine inainte. Cind sunt rumen aurii le scoatem pe un platou cu citeva servetele sa absoarba uleiul ce se va scurge din ele, apoi se servesc cu garnitura de cartofi natur sau piure de cartofi cu mujdei de usturoi. Va urez pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din uger de vaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei cu cartofi si cu sos

Ficatei cu cartofi si cu sos

Ficateii se curata , se spala si se lasa sa se scurga bine. Cartofii se curata si de pun la fiert

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tarta cu carne si ciuperci

Tarta cu carne si ciuperci

aluatul brisée : se cerne faina, se amesteca cu sarea dupa care se incorporeaza untul taiat cubulete.

3 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Pradais Cerasela Elena , 24 martie 2014

    am pregatit din uger de vaca snitel, ciorba cu perisoare din uger si pärjoale sunt f.f.f.f.....bune toate ,

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Nu am facut niciodata da am mancat cu multi ani in urma la o colega de serviciu.Pur si simplu toate colegele din birou am ramas uimite cand am aflat din ce au fost facute snitelele si cat de bune erau .Felicitari !

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • Un uger de vaca intreg
  • 2,3 frunze dafin
  • citeva boabe piper
  • o lingura otet si una de sare
  • pesmet
  • faina si 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de flam
Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Crap la gratar cu mujdei de usturoi

Se curata crapul de solzi si se eviscereaza, se spala bine, se taie in bucati potrivite. Intr-un

20 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu am facut niciodata da am mancat cu multi ani in urma la o colega de serviciu.Pur si simplu toate colegele din birou am ramas uimite cand am aflat din ce au fost facute snitelele si cat de bune erau .Felicitari !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ficatei de pasare cu mamaliguta