Taiem pieptul de pui filè si condimentam cu sare si piper pe ambele parti.Intr-o farfurie putin adanca se bat ouale spuma cu putina sare.Pe o folie de aluminiu punem intr-o parte susan si in cealalta parte fulgii de porumb maruntiti usor.Intr-o tigaie punem ulei.Cand sa incins bine dam puiul prin susan,ou si il punem la prajit la foc potrivic.Aceasi procedura si cu fulgii de porumb.Se rumenesc bine pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.Fragede si pufoase!!Se pot servi cu salata verde,rosii,cartofi prajiti...dupa plac. Sper sa va placa. POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii