Taiem pieptul de pui filè si condimentam cu sare si piper pe ambele parti.Intr-o farfurie putin adanca se bat ouale spuma cu putina sare.Pe o folie de aluminiu punem intr-o parte susan si in cealalta parte fulgii de porumb maruntiti usor.Intr-o tigaie punem ulei.Cand sa incins bine dam puiul prin susan,ou si il punem la prajit la foc potrivic.Aceasi procedura si cu fulgii de porumb.Se rumenesc bine pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.Fragede si pufoase!!Se pot servi cu salata verde,rosii,cartofi prajiti...dupa plac. Sper sa va placa. POFTA BUNA!!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii