autor:

Piri Piri e Canela

» » Fripturi

Snitele umplute cu cascaval

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
Carne pt. snitel de porc vaca sau pasare,cascaval feliat,sare,piper,usturoi pudra,pesmet,patrunjel pudra optional.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Carnea se bate bine,se condimenteaza,peste fiecare se pune o felie de cascaval,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se dau prin pesmet amestecat cu patrunjel pudra.Se frig in uleiul fierbinte.Am servit cu cartofi piurè si salata de castraveti.Am incercat sa fac fara ou,pemetul se poate inlocui cu faina.A iesit f.bun.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Copanele asortate

Copanele asortate

Sunca se taie in feliute subtiri cu care se tapeteaza tava, ceapa taiata rondele se pune peste feliutele

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Pui umplut cu garnitura de legume

Pui umplut cu garnitura de legume

Introduceti mana in pui si dezlipiti usor cu degetele carnea de pe oase, scotand osul de la piept,

23 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte gustoasa mancarea ta!

  • licu pop

    licu pop (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Arata grozav!! votat maxim...

  • buburuza

    buburuza (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

    Vreau si eu!

    • Fara foto

      Adina , 27 aprilie 2010

      Oricum arata f. bine!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Foarte bune....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Multumesc!Valentina,ale tale sunt un deliciu

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Bun de tot!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Si asa arata preparatul final...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Sunt tare bune si arata grozav...Si eu umplu snitelele cu cascaval,dar ung mai intai bucatile de carne cu putina branza topita dupa care adaug cascavalul... Mai le umplu si cu ciuperci, sunculita,spanac...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • Carne pt. snitel de porc vaca sau pasare,cascaval feliat,sare,piper,usturoi pudra,pesmet,patrunjel pudra optional.

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa mancarea ta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui in stil Maur* la cuptor (Frango á Mouros)