snitele

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 snitele de porc (cca 150 g bucata)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 lingura faina
  • 50 g ciuperci .
  • 3 lingura unt topit
  • 1/5 litri smantana dulce

Mod de preparare

. Snitelele se sareaza si se pipereaza putin, pe urma se dau prin faina. Ciupercile se taie in felii subtiri.

2. Se pune untul la incins si se prajesc snitelele pe ambele parti, 5 minute, la foc potrivit. Apoi se asaza la cald, in folie de aluminiu.

3. Ciupercile se prajesc in sosul in care s-a prajit carnea, se amesteca incontinuu. Se a-dauga smantana, se amesteca totul si se lasa putin pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste snitel; se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise