autor:

Fara foto

» » Fripturi

snitele

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2008

Ingrediente
2 snitele de porc (cca 150 g bucata), sare, piper proaspat macinat, 1 lingura faina, 50 g ciuperci ., 3 lingura unt topit, 1/5 litri smantana dulce

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

. Snitelele se sareaza si se pipereaza putin, pe urma se dau prin faina. Ciupercile se taie in felii subtiri.


2. Se pune untul la incins si se prajesc snitelele pe ambele parti, 5 minute, la foc potrivit. Apoi se asaza la cald, in folie de aluminiu.


3. Ciupercile se prajesc in sosul in care s-a prajit carnea, se amesteca incontinuu. Se a-dauga smantana, se amesteca totul si se lasa putin pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste snitel; se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
SNITELE PRAJITE SI COAPTE LA CUPTOR

SNITELE PRAJITE SI COAPTE LA CUPTOR

Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime. Se pune

34 voturi    6 comentarii
20 min
Fripturi
Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Se curata de coaja dovleceii, se dau pe razatoarea mica si se strorc de apa lasata. Peste dovlecei

34 voturi    17 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 snitele de porc (cca 150 g bucata)
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 1 lingura faina
  • 50 g ciuperci .
  • 3 lingura unt topit
  • 1/5 litri smantana dulce

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc la gratar