Socată reţeta bunicii
Socată reţeta bunicii
Se taie lamaile in 4 si se pun in borcan, se pun si florile de soc dupa ce au fost clatite putin in apa si deasupra se presara zaharul. Se completeaza cu apa borcanul si se pune intr-un loc ferit. Borcanul se acopera cu o farfurie. Se amesteca de doua ori pe zi timp de 3-4 zile.Dupa ce a fiert, se scoate in sticle pe care le pastram la frigider.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii