Socată reţeta bunicii
Socată reţeta bunicii
Folosim un borcan de sticla (ideal) sau un bidon de plastic.
Turnam 5 l apa si punem 4-5 linguri miere. Amestecam bine, bine, ca sa se topeasca mierea.
Spalam foarte bine lamaile, le stoarcem. Sucul obtinut il turnam peste apa din bidon. Amestecam iar. Cojile de lamaie le punem in bidon.
Spalam florile de soc usor ca sa nu se scuture si le punem in bidon. Amestecam iar si punem bidonul in balcon. Atentie sa nu infiletati dopul, il puneti doar sa tina acoperita gura bidonului.
Dupa 1-2 zile, scoatem si strecuram socata in sticle (de sticla am avut eu) si le punem la frigider!
Daca doriti sa iasa mai dulce, folositi mai multa miere/ zahar!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii