autor:

nicolae hasegan

» » Aperitive

Soia cu maioneza de mustar(de post)

Autor: nicolae hasegan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicolae hasegan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2008

Ingrediente
1 pachet soia granulata, 1 capatana usturoi, 1 mustar(de 200g), ulei, suc de lamaie(helas)

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Soia granulata se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.
Cand e fiarta se pune la scurs intr o strecuratoare, presand cu spatula.
Mioneza: intr un vas se pune mustarul si se adauga succesiv uleiul pana cand obtinem consistenta unei maioneze. La final adaugam aici usturoiul curatat si pisat, precum si putin suc de lamaie.
Maioneza se toarna peste soia bine stoarsa.
Este un aperitiv gustos si hranitor in post si nu numai.
Daca ti-a placut reteta noastra "Soia cu maioneza de mustar(de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Dovlecei pane

Dovlecei pane

Se spala , se curata de coaja dovleceii, se taie rondele.Se presara cu sare si se lasa la scurs. Separat

13 voturi    27 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Crochete combinate

Crochete combinate

Se cojesc cartofii si se dau pe razatoarea cu gauri mari deasemeni si cartoful dulce se amesteca

5 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet soia granulata
  • 1 capatana usturoi
  • 1 mustar(de 200g)
  • ulei
  • suc de lamaie(helas)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulada de urzici