Soia granulata se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.
Cand e fiarta se pune la scurs intr o strecuratoare, presand cu spatula.
Mioneza: intr un vas se pune mustarul si se adauga succesiv uleiul pana cand obtinem consistenta unei maioneze. La final adaugam aici usturoiul curatat si pisat, precum si putin suc de lamaie.
Maioneza se toarna peste soia bine stoarsa.
Este un aperitiv gustos si hranitor in post si nu numai.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii