autor:

nicolae hasegan

» » Aperitive

Soia cu maioneza de mustar(de post)

Autor: nicolae hasegan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicolae hasegan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2008

Ingrediente
1 pachet soia granulata, 1 capatana usturoi, 1 mustar(de 200g), ulei, suc de lamaie(helas)

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Soia granulata se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.
Cand e fiarta se pune la scurs intr o strecuratoare, presand cu spatula.
Mioneza: intr un vas se pune mustarul si se adauga succesiv uleiul pana cand obtinem consistenta unei maioneze. La final adaugam aici usturoiul curatat si pisat, precum si putin suc de lamaie.
Maioneza se toarna peste soia bine stoarsa.
Este un aperitiv gustos si hranitor in post si nu numai.
Daca ti-a placut reteta noastra "Soia cu maioneza de mustar(de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Ciupercile le spalam bine si le uscam cu un prosop de bucatarie. Le scoatem coditele, iar palarioarele

8 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata de fasole pastai

Salata de fasole pastai

Se curata fasolea, se rupe bucati mici si se fierbe in apa cu sare(asta in cazul in care e proaspata).

6 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet soia granulata
  • 1 capatana usturoi
  • 1 mustar(de 200g)
  • ulei
  • suc de lamaie(helas)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Tarta cu praz leurda si ciuperci