autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne, Supe de legume

Solyanka

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 07 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 07 iunie 2010

Ingrediente
1. de la 150 la 200 gr, sunca de carne de vită, cârnaţi afumaţi, piept de pui afumat, carne afumate şi parizer, indiferent de ceea ce (toate tăiate Julienne) (în produsele Solyanka în total nu trebuie să fie mai mică de 5-tipuri de salam,, 2. bulion de carne - 3 - 4 litri, 3. castraveti murati dati prin razatoare, nu in otet - 3,4 buc., 4. ceapa - 1, 5. 1/2 lamie, 6. olive verzi - 100 gr, 7.pasta de tomate - 2-3 linguri, sare, piper, patrungel, si smintina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa si salamul pai de 0,5 cm latime si 3 cm lungime si se prajesc in ulei. Se mesteca continuu cam 10 min. Apoi se adauga pasta de tomate si castravetii, si se mai tine pe foc 3 min. se adauga bulionul si se fierbe la foc domol 10 min. Lamiia si olivele se taie felii si se adauga in continut (sau, isi adauga fiecare dupa preferinta cind solyanka e servita ). Se mai fierbe 3 min. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se adauga patrungelul tocat si se ia oala de pe foc. Se serveste impreuna cu putina smintina, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Solyanka" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Bors de fasole cu taitei de casa

Bors de fasole cu taitei de casa

Calim ceapa tocata marunt,adaugam zarzavatul dat pe robot,sau pe razatoare si il calim cateva minute

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Supe de legume
Supa de ciuperci urechi de lemn

Supa de ciuperci urechi de lemn

Se pun ciupercile intr-un vas,se rastoarna peste ele 2cani cu apa fierbinte,se acopera si se lasa

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

    Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2010

    Bulionul de carne , de exemplu eu il fac din oase

  • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

    Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Bulion de carne. Se fierbe carne sau oase.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita incercata !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      E interesanta reteta, dar te rog, spune-mi cum e bulionul de carne, nu am auzit, nu am gustat vreodata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1. de la 150 la 200 gr
  • sunca de carne de vită
  • cârnaţi afumaţi
  • piept de pui afumat
  • carne afumate şi parizer
  • indiferent de ceea ce (toate tăiate Julienne) (în produsele Solyanka în total nu trebuie să fie mai mică de 5-tipuri de salam,
  • 2. bulion de carne - 3 - 4 litri
  • 3. castraveti murati dati prin razatoare
  • nu in otet - 3,4 buc.
  • 4. ceapa - 1
  • 5. 1/2 lamie
  • 6. olive verzi - 100 gr
  • 7.pasta de tomate - 2-3 linguri
  • sare
  • piper
  • patrungel
  • si smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)

Bulionul de carne , de exemplu eu il fac din oase

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de dovleac