Se taie ceapa si salamul pai de 0,5 cm latime si 3 cm lungime si se prajesc in ulei. Se mesteca continuu cam 10 min. Apoi se adauga pasta de tomate si castravetii, si se mai tine pe foc 3 min. se adauga bulionul si se fierbe la foc domol 10 min. Lamiia si olivele se taie felii si se adauga in continut (sau, isi adauga fiecare dupa preferinta cind solyanka e servita ). Se mai fierbe 3 min. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se adauga patrungelul tocat si se ia oala de pe foc. Se serveste impreuna cu putina smintina, dupa preferinta.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii