autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne, Supe de legume

Solyanka

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 07 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 07 iunie 2010

Ingrediente
1. de la 150 la 200 gr, sunca de carne de vită, cârnaţi afumaţi, piept de pui afumat, carne afumate şi parizer, indiferent de ceea ce (toate tăiate Julienne) (în produsele Solyanka în total nu trebuie să fie mai mică de 5-tipuri de salam,, 2. bulion de carne - 3 - 4 litri, 3. castraveti murati dati prin razatoare, nu in otet - 3,4 buc., 4. ceapa - 1, 5. 1/2 lamie, 6. olive verzi - 100 gr, 7.pasta de tomate - 2-3 linguri, sare, piper, patrungel, si smintina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa si salamul pai de 0,5 cm latime si 3 cm lungime si se prajesc in ulei. Se mesteca continuu cam 10 min. Apoi se adauga pasta de tomate si castravetii, si se mai tine pe foc 3 min. se adauga bulionul si se fierbe la foc domol 10 min. Lamiia si olivele se taie felii si se adauga in continut (sau, isi adauga fiecare dupa preferinta cind solyanka e servita ). Se mai fierbe 3 min. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, se adauga patrungelul tocat si se ia oala de pe foc. Se serveste impreuna cu putina smintina, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Solyanka" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de rosii

Supa crema de rosii

Se decojesc rosiile. Se scot si semintele si se pun impreuna cu pielitele de la rosii la fiert in

4 voturi    8 comentarii
45 min
Supe de legume
SUPA CREMA DE ROSII

SUPA CREMA DE ROSII

Mod de preparare: Se fierb morcovii si cartofii. Cand sunt jumatate fierti adaugam ceapa si ardeiul

6 voturi    5 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

    Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2010

    Bulionul de carne , de exemplu eu il fac din oase

  • Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

    Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Bulion de carne. Se fierbe carne sau oase.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita incercata !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      E interesanta reteta, dar te rog, spune-mi cum e bulionul de carne, nu am auzit, nu am gustat vreodata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 1. de la 150 la 200 gr
  • sunca de carne de vită
  • cârnaţi afumaţi
  • piept de pui afumat
  • carne afumate şi parizer
  • indiferent de ceea ce (toate tăiate Julienne) (în produsele Solyanka în total nu trebuie să fie mai mică de 5-tipuri de salam,
  • 2. bulion de carne - 3 - 4 litri
  • 3. castraveti murati dati prin razatoare
  • nu in otet - 3,4 buc.
  • 4. ceapa - 1
  • 5. 1/2 lamie
  • 6. olive verzi - 100 gr
  • 7.pasta de tomate - 2-3 linguri
  • sare
  • piper
  • patrungel
  • si smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)

Bulionul de carne , de exemplu eu il fac din oase

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele).

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba moldoveneasca de cartofi - Multicooker Philips