somon cu ciuperci pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
somon cu ciuperci pane

Ingrediente

  • 2 medalioane somon, 4-5 ciuperci mari, 1 ou, 50 g faina,
  • marar, sare si piper, busuioc, 100g smantana, 1 ceapa mica, lamaie.

Mod de preparare

Somonul se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in tigaie. In paralel se face o compozitie pt. clatite( ou, apa, faina) care se asezoneaza cu marar, sare si piper prin care se trec ciupercile taiate in sferturi si se prajesc in ulei incins.

Preparatul se poate servi cu sos alb format din: smantana, ceapa rasa, busuioc, sare si piper, zeama de lamaie.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise