autor:

Andra_Simona

» » Mancaruri cu peste

Somon cu menta si marar

Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andra_Simona (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
4 bucati somon, 200 ml ulei masline,2 legaturi marar verde,1 legatura frunze de menta,1 lamaie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Stergeti bucatile de peste,apoi condimentati-le cu sare si piperi si le puneti pe gratarul incins. Tocati marunt mararul si menta si amestecati-le cu uleiul. Stoarceti si lamaia si omogenizati bine. Ungeti bucatile de peste cu acest ulei aromat pe o parte si pe cealalta in timp ce le frigeti pe gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu menta si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de cod pane

File de cod pane

Portionez pestele spalat si uscat in prosop.Trec bucatile de peste prin faina, ou batut cu sare,

7 voturi    5 comentarii
15 min
Mancaruri cu peste
Coada de somn prajita cu sos de usturoi

Coada de somn prajita cu sos de usturoi

Pestele curatat si spalat bine (frecam pielea cu o mana de sare pentru a scapa de mazga aceea alunecoasa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 bucati somon
  • 200 ml ulei masline,2 legaturi marar verde,1 legatura frunze de menta,1 lamaie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
Peste cu legume