autor:

3sisterscooking

» » Mancaruri cu peste

Somon cu piure de mazare si menta

Autor: 3sisterscooking (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: 3sisterscooking (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2011

Ingrediente
- 500 g file de somon, - 4 linguri faina, - ulei de masline, - 2 cartofi de marime medie, - 1 kg mazare congelata, - 1 mana frunze prospete de menta, - 1 cub mare unt, - sare si piper proaspat macinate

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

1. Curatati cartofii, taiati-i cubulete si fierbeti-i intr-un vas cu apa si sare, pana devin aproape moi. Adaugati in vas mazarea si inainte cu un minut de a fi gata adaugati menta. Luati vasul de pe foc si scurgeti toate legumele printr-o strecuratoare.

2. Lasati-le un minut la racit, apoi puneti totul inapoi in vas si pisati cu un zdrobitor pentru cartofi. Cand pireul este gata se adauga untul, sarea si piperul.

3. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei de masline. Se serveste alaturi de pireul cald cu un cub de unt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu piure de mazare si menta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
dorada la gratar pe pat de cus-cus

dorada la gratar pe pat de cus-cus

doarada se curata ,se spala se condimenteaza si se unge cu ulei..se frige pe grilul incins intr-un

6 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Creveti in usturoi cu garnitura de ardei

Creveti in usturoi cu garnitura de ardei

Faina, sarea si boiaua de ardei se amesteca si se trec crevetii prin aceasta combinatie fiind prajiti

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 06 mai 2011

    Bun venit! Şi la multe şi gustoase reţete! Buun somonul! Nu prea sunt sigură de amestecul de mazăre cu cartofi,dar...trebuie încercat!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 mai 2011

    Bine ai venit in gasca noastra ! Reteta prezentata de tine, arata grozav de bine si sant sigura ca si gustul este pe masura...yumi,yumi. Felicitari ! Ps: imi place blogul tau, pupici.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 05 mai 2011

    Tare bun trebuie sa fie !!! Bine ai venit in marea familie Gustos ! Te asteptam si pe Forum....

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - 500 g file de somon
  • - 4 linguri faina
  • - ulei de masline
  • - 2 cartofi de marime medie
  • - 1 kg mazare congelata
  • - 1 mana frunze prospete de menta
  • - 1 cub mare unt
  • - sare si piper proaspat macinate

Raporteaza reteta

Retete
de 3sisterscooking
Lasagna bologneza

Lasagna bologneza

1. Se toaca morcovul si una dintre cepe si se calesc in unt. Se adauga carnea tocata si se prajeste

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Prajitura rasturnata cu prune

Prajitura rasturnata cu prune

De sarbatori mi-am facut curatenie printre revistele si cartile de gatit si am gasit un teanc mare

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute

Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute

Minunaaata reteta! Va avertizez pe cei mancaciosi ca ingredientele sunt doar pentru doua persoane. 1.

5 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive

danutza (Chef de cuisine)

Bun venit! Şi la multe şi gustoase reţete! Buun somonul! Nu prea sunt sigură de amestecul de mazăre cu cartofi,dar...trebuie încercat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
RULOURI DI PIEPT DE PUI CU CIUPERCI