autor:

3sisterscooking

» » Mancaruri cu peste

Somon cu piure de mazare si menta

Autor: 3sisterscooking (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: 3sisterscooking (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 mai 2011

Ingrediente
- 500 g file de somon, - 4 linguri faina, - ulei de masline, - 2 cartofi de marime medie, - 1 kg mazare congelata, - 1 mana frunze prospete de menta, - 1 cub mare unt, - sare si piper proaspat macinate

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

1. Curatati cartofii, taiati-i cubulete si fierbeti-i intr-un vas cu apa si sare, pana devin aproape moi. Adaugati in vas mazarea si inainte cu un minut de a fi gata adaugati menta. Luati vasul de pe foc si scurgeti toate legumele printr-o strecuratoare.

2. Lasati-le un minut la racit, apoi puneti totul inapoi in vas si pisati cu un zdrobitor pentru cartofi. Cand pireul este gata se adauga untul, sarea si piperul.

3. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei de masline. Se serveste alaturi de pireul cald cu un cub de unt deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu piure de mazare si menta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Rechin cu legume la steamer

Rechin cu legume la steamer

Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant

12 voturi    14 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Homar Belle-Vue

Homar Belle-Vue

Se face o supa cu ingerdientele de mai sus,ceapa taiata in doua,morcovii si selder tot la fel taiate

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • danutza

    danutza (Chef de cuisine) , 06 mai 2011

    Bun venit! Şi la multe şi gustoase reţete! Buun somonul! Nu prea sunt sigură de amestecul de mazăre cu cartofi,dar...trebuie încercat!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 mai 2011

    Bine ai venit in gasca noastra ! Reteta prezentata de tine, arata grozav de bine si sant sigura ca si gustul este pe masura...yumi,yumi. Felicitari ! Ps: imi place blogul tau, pupici.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 05 mai 2011

    Tare bun trebuie sa fie !!! Bine ai venit in marea familie Gustos ! Te asteptam si pe Forum....

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • - 500 g file de somon
  • - 4 linguri faina
  • - ulei de masline
  • - 2 cartofi de marime medie
  • - 1 kg mazare congelata
  • - 1 mana frunze prospete de menta
  • - 1 cub mare unt
  • - sare si piper proaspat macinate

Raporteaza reteta

Retete
de 3sisterscooking
Lasagna bologneza

Lasagna bologneza

1. Se toaca morcovul si una dintre cepe si se calesc in unt. Se adauga carnea tocata si se prajeste

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Prajitura rasturnata cu prune

Prajitura rasturnata cu prune

De sarbatori mi-am facut curatenie printre revistele si cartile de gatit si am gasit un teanc mare

5 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute

Ciuperci Pleurotus cu parmezan si ardei iute

Minunaaata reteta! Va avertizez pe cei mancaciosi ca ingredientele sunt doar pentru doua persoane. 1.

5 voturi    2 comentarii
40 min
Aperitive

danutza (Chef de cuisine)

Bun venit! Şi la multe şi gustoase reţete! Buun somonul! Nu prea sunt sigură de amestecul de mazăre cu cartofi,dar...trebuie încercat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Buchete de sparanghel cu somon