1. Curatati cartofii, taiati-i cubulete si fierbeti-i intr-un vas cu apa si sare, pana devin aproape moi. Adaugati in vas mazarea si inainte cu un minut de a fi gata adaugati menta. Luati vasul de pe foc si scurgeti toate legumele printr-o strecuratoare.
2. Lasati-le un minut la racit, apoi puneti totul inapoi in vas si pisati cu un zdrobitor pentru cartofi. Cand pireul este gata se adauga untul, sarea si piperul.
3. Se condimenteaza pestele cu sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in ulei de masline. Se serveste alaturi de pireul cald cu un cub de unt deasupra.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii