Bucatile de somon se spala se usuca, se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu zeama de lamaie;se trec apoi prin faina, se prajesc pe ambele parti cate 1min pe fiecare parte, dupa care se scot pe hartie de bucatarie;
Pentru sos, se pune in blender pulpa de la avocado,sare si piper dupa gust,catelul de usturoi curatat, 1lingura zeama de lamaie tot dupa gust, 2linguri smantana sau iaurt, apoi se paseaza totul; sosul obtinut se rastoarna in bol.
Se serveste pestele pe farfurie,deasupra sos iar alaturi rondele de lamaie.
Un deliciu!!
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii