Bucatile de somon se spala se usuca, se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu zeama de lamaie;se trec apoi prin faina, se prajesc pe ambele parti cate 1min pe fiecare parte, dupa care se scot pe hartie de bucatarie;
Pentru sos, se pune in blender pulpa de la avocado,sare si piper dupa gust,catelul de usturoi curatat, 1lingura zeama de lamaie tot dupa gust, 2linguri smantana sau iaurt, apoi se paseaza totul; sosul obtinut se rastoarna in bol.
Se serveste pestele pe farfurie,deasupra sos iar alaturi rondele de lamaie.
Un deliciu!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii