Condimentati bine somonul dupa care il acoperiti cu folie alimentara si il dati la frigider pana in momentul prepararii
Curatati si taiati cartofii cubulete dupa care ii puneti la fiert cu apa si putina sare la foc potrivit.
Spalati ciupercutele si taiatile fasii.
Intr-un bol mare puneti uleiul de masline ,
Adaugati otetul balsamic si usturoiul pisat, amestecati bine
Taiati rosiile pe jumatate ,
Puneti rosiile peste dressing si adaugati busuiocul, condimentati bine cu sare si piper si lasati deoparte.
Cand cartofii s-au fiert ii strecurati bine de apa si ii adaugati peste salata de rosii,amestecand cu grija.
Caliti putin ciupercile si le adaugati peste cartofi amestecand cu grija din nou.
Acum preparam pestele
Puneti o lingura ulei de floare soarelui intr-o tigaie iar cand s-a incalzit bine puneti pestele la prajit (cu partea cu piele in jos) pentru 2 min (atentie 2 min nu mai mult). Cu mare grija il intoarceti pe partea cealalta si il mai lasati 2 minute .dupa care il dati la cuptor pentru aprozimativ 5 min la 180 de grade ! Dupa ce il scoateti de la cuptor il stropiti cu sucul de lamaie si serviti impreuna cu salata !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii