Se prepara sosul pentru marinare din ingredientele de mai sus ,se pun bucatile de somon la marinat, se acopera vasul si se tine la rece cel putin o ora.
Gratarul sau grillul se unge cu ulei de masline si se incinge bine inainte de a aseza feliile de somon scurse in prealabil . Se poate servi cu sos de miere si mustar , doar cu lamaie , cu o garnitura de cartofi natur sau legume, citrice la gratar.
Eu am pregatit o garnitura rapida la tigaia Dry Cooker din urmatoarele ingrediente.
O portocala, o para, 3 cartofi, rondele de ardei gras rosu, ceapa verde.
Se aseaza in tigaie feliile de portocala, feliile de para, rondelele de ardei, ceapa verde , se stropesc cu ulei de masline, se presara nucsoara si oregano. Cand sunt aproape gata se stropesc cu putin vin alb.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii