autor:

Nagy Florin

» » Inghetate

Sorbet de iaurt

Autor: Nagy Florin (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 03 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nagy Florin (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 03 august 2011

Ingrediente
500g iaurt simplu, Sucul de la 3 lămăi, o linguriţă esenţă migdale(opţional), 150g zahăr, 150ml apă

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bate iaurtul cu mixerul, se adaugă sucul de lămâie şi opţional esenţa de migdale.
Se face un sirop din 150g zahăr şi 150ml apă, se lasă să fiarbă 5 minute. Siropul se lasă se răcească puţin după care se adaugă peste iaurt şi se mai bate puţin.
Totul se pune în forme şi se ţine la congelator 3-4 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata sau shake din fructe si atat

Inghetata sau shake din fructe si atat

Se pun toate in bender si se maesteca pana devine o pasta. Se serveste cu o frunza de menta sau

1 vot    0 comentarii
5 min
Inghetate
Inghetata de ananas

Inghetata de ananas

Curatam ananasul,il taiem cubulete si il punem in robotul de bucatararie. Mixam pana devine o pasta

0 voturi    2 comentarii
20 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 09 august 2013

    interesant, numai bun pe caldurile astea!

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 03 august 2011

    Bravo pentru sorbet!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g iaurt simplu
  • Sucul de la 3 lămăi
  • o linguriţă esenţă migdale(opţional)
  • 150g zahăr
  • 150ml apă

Raporteaza reteta

Retete
de Nagy Florin
Bile de cocos cu ciocolată

Bile de cocos cu ciocolată

Într-un bol se amesteca tóate ingredientele, mai puţin ciocolata, după care se formează o pastă

8 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Chec cu lapte de cocos

Chec cu lapte de cocos

Se preîncălzeşte cuptorul la 180ºC. Unge o formă de chec cu unt şi presară puţină făină

2 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse
Chec cu mere caramelizate

Chec cu mere caramelizate

Se preîncălzeşte cuptorul la 150 grade C În vasul unui robot se pun 150g unt şi zahărul pudră.

8 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Catalina (Chef de cuisine)

interesant, numai bun pe caldurile astea!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata caramel