1.Se curata tijele de telina(se lasa una pentru decor)
2.Se prepara siropul:se fierbe apa cu zaharul timp de 3 minute, se aduaga bucatile de telina si se continua fierberea pana la 20 de minute, la foc mic.Se amesteca telina cu sucul de lamaie in blender.
3.Se pune amestecul intr-un bol de Jena in congelator pentru 25 de minute.
4.Se repartizeaza sorbetul in cupe si se decoreaza cu tije de telina taiate lamele.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii