Se spala bine limeta sub jet de apa fierbinte, se da coaja pe razatoare, apoi se colecteaza sucul.
Se amesteca sucul si coaja rezultate cu zaharul si apa, apoi se da acest amestec in clocot.
Se taie pepenele galben in jumatate, se indeparteaza semintele, se culege pulpa fructului si se paseaza, apoi se amesteca cu sucul de limeta. Se toarna amestecul rezultat intr-un recipient de metal. Se da la congelator pentru 6 ore, amestecand din ora in ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii