autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Inghetate

SORBET

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Ingrediente
Ce este ? Un amestec de piure de fructe fără sâmburi şi sirop făcut din apă cu zahăr., , 500 g de fructe(net), suc de la ½ lămâie, 100 g zahăr, 1 albuş

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Mixează fructele(cireşe, de ex.) cu sucul de lămâie. Amestecă cu zahărul şi pune în cutie de plastic acoperită, la congelator. Când amestecul este rece bine, mixează cu un albuş până ce are o textură spumoasă.. Pune iar la congelator înainte de a servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "SORBET" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Sorbet de pepene galben

Sorbet de pepene galben

Pepenele se curata de coaja si se face pasta cu ajutorul robotului.Albusurile se bat spuma cu zaharul.Se

3 voturi    2 comentarii
30 min
Inghetate
Milkshake cu ananas, anason si sorbet de lamaie

Milkshake cu ananas, anason si sorbet de lamaie

Incepem cu sorbetul: Intr-un vas punem apa plata cu zaharul si le asezam pe flacara aragazului. Lasam

0 voturi    0 comentarii
20 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Interesanta reteta,iar aranjamentul este extraordinar.Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ce este ? Un amestec de piure de fructe fără sâmburi şi sirop făcut din apă cu zahăr.
  • 500 g de fructe(net)
  • suc de la ½ lămâie
  • 100 g zahăr
  • 1 albuş

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
inghetata de visine