autor:

paviasi

» » Mancaruri cu carne

Sorpotel

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 decembrie 2010

Ingrediente
Preparatul este din categoria mancarurilor cu sos,o tocana din carne., , 450 gr de carne de vita cal 1 fara os, 450 carne slaba de porc fara os, 450 gr de ficat, 1 lingurita chimen, 1 lingurita piper boabe, 1 lingurita scortisoara, 1 lingurita boabe coriandru, 1 lingurita turmeric, 8-12 ardei iuti uscati, 3 cepe medii,tocate, 1 radacina de ghimber, 1 capatana de usturoi, 1 lingura pasta de tamarind, 1/4 cana de otet

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Puneti carnea la fiert,sa fie acoperita de apa, si fierbeti-o apoi raciti-o.Supa se raceste si se pastreaza.

Carnea se taie in cuburi de 2 cm.

Toate condimentele se piseaza in piua sau blender,si se adauga otet si tamarind sa formeze o pasta.

Usturoiul,ceapa si ghimbirul se prajesc itr-o tigaie pana se inmoaie ceapa,apoi se adauga pasta din condimente,formandu-se un sos.Se amesteca si carnea taiata,si ca o ora,adaugand supa de carne oridecateori este nevoie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorpotel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)

Sarmalute cu varza acra si coasta afumata (scarita)

Curatati, tocati si caliti in ulei cepele cu morcovul ras, adaugati ketchup, concentratul si orezul

19 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura

Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura

Amestecati faina cu salvia, asezonati si dati feliile de porc prin aceasta compozitie. Incalziti

4 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Preparatul este din categoria mancarurilor cu sos,o tocana din carne.
  • 450 gr de carne de vita cal 1 fara os
  • 450 carne slaba de porc fara os
  • 450 gr de ficat
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita boabe coriandru
  • 1 lingurita turmeric
  • 8-12 ardei iuti uscati
  • 3 cepe medii,tocate
  • 1 radacina de ghimber
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura pasta de tamarind
  • 1/4 cana de otet

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tocanita de porc cu praz si maslie