autor:

paviasi

» » Mancaruri cu carne

Sorpotel

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 decembrie 2010

Ingrediente
Preparatul este din categoria mancarurilor cu sos,o tocana din carne., , 450 gr de carne de vita cal 1 fara os, 450 carne slaba de porc fara os, 450 gr de ficat, 1 lingurita chimen, 1 lingurita piper boabe, 1 lingurita scortisoara, 1 lingurita boabe coriandru, 1 lingurita turmeric, 8-12 ardei iuti uscati, 3 cepe medii,tocate, 1 radacina de ghimber, 1 capatana de usturoi, 1 lingura pasta de tamarind, 1/4 cana de otet

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Puneti carnea la fiert,sa fie acoperita de apa, si fierbeti-o apoi raciti-o.Supa se raceste si se pastreaza.

Carnea se taie in cuburi de 2 cm.

Toate condimentele se piseaza in piua sau blender,si se adauga otet si tamarind sa formeze o pasta.

Usturoiul,ceapa si ghimbirul se prajesc itr-o tigaie pana se inmoaie ceapa,apoi se adauga pasta din condimente,formandu-se un sos.Se amesteca si carnea taiata,si ca o ora,adaugand supa de carne oridecateori este nevoie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorpotel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc impanata

Pulpa de porc impanata

Bucata de pulpa de porc,se spala bine ,se usuca cu un servet de bucatarie, apoi se condimenteaza

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Incepem cu costita: se spala se cresteaza pe langa os, se aseaza intro tava pt cuptor, se piperaza,

8 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Preparatul este din categoria mancarurilor cu sos,o tocana din carne.
  • 450 gr de carne de vita cal 1 fara os
  • 450 carne slaba de porc fara os
  • 450 gr de ficat
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita boabe coriandru
  • 1 lingurita turmeric
  • 8-12 ardei iuti uscati
  • 3 cepe medii,tocate
  • 1 radacina de ghimber
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura pasta de tamarind
  • 1/4 cana de otet

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI CU MARAR