Reteta postata pe: 11 mai 2009
Ingrediente
2 lamai, 300 g peltea de portocale, 1 portocala coaja rasa, 1 lingura plina mustar, 2 linguri otet, 100 ml vin alb, sare, piper praf, 150 ml apa, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
O lamaie curatata de coaja si taiata feliute foarte subtiri, impreuna cu coaja de portocala rasa, se fierb in 150 ml apa circa 5 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Separat se inmoaie pelteaua de portocale cu vinul, zeama de la o lamaie, otetul, se adauga mustarul, apoi zeama strecurata in care a fiert lamaia si coaja de portocala rasa. Se presara patrunjel verde tocat marunt, sare si piper praf dupa gust.
Se serveste la mancaruri grase, la orice friptura sau la mancare vanatoreasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos acrisor" nu uita sa-i faci un
review
Pentru a decortica un crevete, apucati-i capul intre degetelul mare si aratator, apoi trageti-l si
0 voturi
0 comentarii
30 min
Pentru aripioare:
- pregatiti un amestec cu : 3 linguri ulei de masline, sos de soya, sos worchester,
4 voturi
4 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate