Curatati gutuile de coaja, taiati-le in 8 si indepartati partea lemnoasa si semintele. Puneti-le intr-o cratita, impreuna cu zeama de lamaie, vinul spumos si mierea, acoperiti-le cu un capac si lasati-le sa fiarba pana ce fructele se inmoaie complet (aproape ca se descompun).
Treceti gutuile printr-o sita sau maruntiti-le in robotul de bucatarie si puneti sosul astfel obtinut la rece.
Se serveste langa inghetata (parfait), soufle-uri dulci sau prajiturele de casa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii