Acest sos se serveste la preparate din peste...
Intr-un castron se amesteca galbenusul de ou,mustarul si laptele concentrat fara zahar ,pana ce se leaga,se omogenizeaza bine.Se leaga putin cate putin cu cele doua feluri de ulei,se adauga sare,piper si un praf de sofran,iar in ultimul moment se toarna zeama de lamaie dupa gust.
In cazul in care aveti probleme la preparare,puteti incalzi foarte putin laptele concentrat inainte de a fi incorporat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii