Acest sos se serveste la preparate din peste...
Intr-un castron se amesteca galbenusul de ou,mustarul si laptele concentrat fara zahar ,pana ce se leaga,se omogenizeaza bine.Se leaga putin cate putin cu cele doua feluri de ulei,se adauga sare,piper si un praf de sofran,iar in ultimul moment se toarna zeama de lamaie dupa gust.
In cazul in care aveti probleme la preparare,puteti incalzi foarte putin laptele concentrat inainte de a fi incorporat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii