autor:

tradaro

» » Sosuri

Sos de friptura

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 mai 2009

Ingrediente
100 g sos ramas de la friptura, 100 g smantana, 50 ml vin rosu, patrunjel, sare, piper praf

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Sosul care ramane in tava de la friptuta se amesteca cu smantana, vin rosu, patrunjel tocat marunt, sare si piper praf dupa gust.
Se serveste fierbinte la orice fel de friptura.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de friptura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura

Friptura de porc cu sos de ciuperci si fasole verde tempura

Amestecati faina cu salvia, asezonati si dati feliile de porc prin aceasta compozitie. Incalziti

4 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Friptura de pasare in sos de vin

Friptura de pasare in sos de vin

Intr-o tigaie mare topim untul la foc mic pina se topeste complect si punem la prajit bucatelele

7 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 g sos ramas de la friptura
  • 100 g smantana
  • 50 ml vin rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper praf

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie