Reteta postata pe: 03 mai 2009
Ingrediente
2 galbenusuri de ou fiert, 50 ml suc de lamaie, 50 ml suc de portocala, coaja de lamaie rasa, 1 lingura zahar pudra, 1 lingura smantana, 50 ml vin alb, patrunjel, piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se freaca bine galbenusurile cu sucul de lamaie si zaharul pudra. Se adauga coaja de lamaie, smantana si sucul de portocale si se freaca foarte bine.
In final se adauga vinul alb, patrunjel, sare si piper dupa gust.
Este un sos care se poate folosi in salatele de cruditati.
Se adauga si putin suflet.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de lamaie cu vin" nu uita sa-i faci un
review
Pasul 1:
Zdrobim usturoiul. Adaugam piper proaspat macinat si sare. Turnam uleiul de masline si
6 voturi
0 comentarii
50 min
1)Pt.marinata:se face cateva crestaturi in carne,se condimenteaza cu sare,piper,usturoiul pisat,pasta
1 vot
1 comentariu
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
ILIKETOCOOK (Chef de cuisine):
Am facut acest sos si din nefericire chiar nu mi-a placut deloc.In primul rand pentru ca nu se inchega deloc ,ramane ca o zeama pur si simplu !Are prea multe lichide ca sa se inchege !