Se pune untul intr-o tigaie la foc mic si cand s-a topit,se freaca cu faina in ploaie.Se toarna laptele si se lasa sa dea intr-un clocot.Mararul se taie cat mai marunt.Dupa ce a clocotit de cateva ori,se adauga smantana, mararul,vegeta si se lasa sa mai dea in cateva clocote la foc molcom.Se poate folosi la ciorbe,tocanite,fripturisi chiar la salate.Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii