Se pune untul intr-o tigaie la foc mic si cand s-a topit,se freaca cu faina in ploaie.Se toarna laptele si se lasa sa dea intr-un clocot.Mararul se taie cat mai marunt.Dupa ce a clocotit de cateva ori,se adauga smantana, mararul,vegeta si se lasa sa mai dea in cateva clocote la foc molcom.Se poate folosi la ciorbe,tocanite,fripturisi chiar la salate.Pofta buna !!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii