Se freaca mustarul cu uleiul turnat treptat (picurat) pana se obtine o maioneza consistenta. Separat se freaca cele 2 galbenusuri cu smantana si zaharul pudra apoi se adauga treptat in maioneza de mustar si se freaca pana se obtine consistenta unei creme.
Se adauga otetul. Apoi se pune apa amestecand atat cat sa rezulte consistenta unui sos.
Se mai adauga ceapa si patrunjelul tocate foarte marunt, apoi sare si piper dupa gust.
Sosul se poate servi la orice fel de salata de cruditati.
Se pune si putin suflet.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii